top of page

2021 kausikooste ja mitä seuraavaksi?

2021 on saatu päätökseen ja miten nopeasti vuosi onkaan vierähtänyt! 2021 piti sisällään paljon epävarmuutta, huolta tulevasta, murhettakin, mutta myös rutkasti ilon aiheita. Meille se oli tiimimme ensimmäinen toimintavuosi ja tyytyväisenä voimme sanoa, että vuosi meni odotuksiakin paremmin vaikka kaikkia tavoitteitamme emme olosuhteiden takia saavuttaneetkaan. Esimerkiksi yhtenä päätavoitteenamme oli mahdollistaa tiimiläistemme ulkomaan kisauran käynnistäminen Belgian avoimissa kermis-kilpailuissa, mutta koronan takia kermikset peruttiin isolta osaa kaudesta ja epävarman maailman tilanteen takia päätimme lykätä tuon tavoitteen seuraavalle kaudelle, kun myös tiimin koko olisi kasvanut. Lisäksi osaa tiimistä vaivasi harmilliset terveysongelmat, mikä rokotti jo pienen kokoonpanomme mahdollisuuksia osallistua täysipainoisella tiimillä Suomen kansallisiin kisoihin.


Katse on jo ensi kaudessa ja kaudelle 2022 starttaammekin entistä vahvemmalla kokoonpanolla! Ennen sitä, haluamme tehdä pienen katsauksen kauteen 2021, ja kiittää kaikkia teitä tukijoitamme sekä fanejamme arvokkaasta tuesta, jota ilman tiimimme ei varmastikaan olisi tässä pisteessä. Iso kiitos kuuluu myös kaikille kilpailujen kulisseissa toimiville henkilöille, vapaaehtoisille ja kisajärjestäjille. Teidän ansiostanne Suomen pyöräily kehittyy jatkuvasti ja kilpailujen taso paranee vuosi vuodelta. Ilahduimme suuresti saamistamme hakemuksien määrästä vuoden 2022 tiimikokoonpanoon, ja hakijoiden runsaus ei voi kertoa muusta kuin, että (nais)pyöräily Suomessa on vahvassa nosteessa ja pidetään tämä trendi yllä myös tulevana vuonna!

“Vuoden tsemppari”-palkinnon ja stipendin nappasi Ursula Lindén, joka ei ainoastaan osoittanut huimaa kehityskäyrää kauden aikana, mutta oli myös ylivoimaisesti aktiivisin kilpailija tiimistämme kauden aikana. Kokonaisuudessaan meillä oli hyvä edustus kauden kotimaan kilpailussa, ja podium-sijoituksiakin napsahti yhteensä 21. SM- ja ISM-mitaleita tiimiläisemme keräsivät yhteensä 12!

Tiimimme edustus kaudella 2021:


13.5 Ulvila, 4. IlponTempo, Elisabet Kapanen, N-14, sija 1.

23.5 Tampere, 41. Rosendahl GP - ŠKODA Cycling Cup #1, Anniina Ahtosalo, N-18, sija 1., Ida Sten, N-Elite, sija 5., Aino Hämäläinen, N-Elite, sija 10., Ursula Linden, N-Elite, sija 13., Elisabet Kapanen, N-Elite, sija 17.

29,5, Nurmijärvi, 1. Korona-ajot, Ida Sten, N-Elite, sija 1., Ursula Lindén, N-Elite, sija 2.

13.6, Porvoo, 92. Porvoon Ajot - Škoda Cycling Cup #2, Anniina Ahtosalo (KorsKa), N-18, sija 1., Aino Hämäläinen, N-Elite, sija 3., Ursula Lindén, N-Elite, sija 20., Ida Sten, N-Elite, DNF

18.6, Vantaa, maantiepyöräilyn SM, aika-ajo, Anniina Ahtosalo (KorsKa), N-18, sija 1., Ida Sten, N-Elite, sija 4.

19.6, Vantaa, maantiepyöräilyn SM, Ida Sten, N-Elite, sija 4., Aino Hämäläinen, N-Elite, sija 12. ja U-23 sija 1., Ursula Lindén, N-Elite, sija 15 ja U-23 sija 2.

3.7, Kauhajoki, Kauhajoki Tempo, Ida Sten, N-Elite, sija 1.

4.7, Kauhajoki, maantieajo, Ida Sten, M-Elite, sija 16.

10-11.7, Vantaa, 9. NEA, Anniina Ahtosalo, GC sija 1., Ursula Lindén, GC sija 5., Aino Hämäläinen DNF

23.7, Helsinki, ratapyöräily SM, keirin, Ida Sten, sija 2.

23.7, Helsinki, ratapyöräily SM, takaa-ajo, Ida Sten, sija 1.

23.7, Helsinki, ratapyöräily SM, linja-ajo, Ida Sten, sija 1.

24.7, Helsinki, ratapyöräily SM, eräajo, Ida Sten, sija 5.

24.7, Helsinki, ratapyöräily ISM, aika-ajo, Elisabet Kapanen, N-14, sija 1.

25.7, Helsinki, ratapyöräily SM, pisteajo, Ida Sten, sija 1.

25.7, Helsinki, ratapyöräily ISM, takaa-ajo, Elisabet Kapanen, N-14, sija 1.

31.7, Pudasjärvi, Iso-Syöte, maantiepyöräilyn ISM, aika-ajo, Elisabet Kapanen, N-14, sija 1.

1.8, Pudasjärvi, Iso-Syöte, maantiepyöräilyn ISM, Elisabet Kapanen, N-16, sija 2.

7.8, Oulu, kortteliajon SM, Ida Sten, N-Elite, sija 3., Ursula Lindén, N-Elite, sija 6., Aino Hämäläinen, N-Elite, DNF

21-22.8, Kankaanpää, syysetapit, Ursula Lindén, N-Elite, DNF

28.8, Helsinki, Velotour race, Anniina Ahtosalo, N-Elite, sija 1.

4.9, Turku, Simo Klimsheffskij'n muistoajo, Ursula Lindén, N-Elite, sija 4.

5.9, Turku, 63. TS Kortteliajo, Ursula Lindén, N-Elite, sija 3.

12.9, Pori, 23. Lattomeriajo, Ursula Lindén, N-Elite, sija 3.

30.10, Tuusula, cyclocross SM, Ida Sten, N-Elite, sija 8.

Nyt katseet on käännetty jo visusti tulevalle kaudelle 2022, johon lähdemme entistä vahvemmalla kokoonpanolla! Tiimimme on kasvanut jo 11 ajajan suuruiseksi, ja päätimme hakuprosessissa hyväksyä mukaan myös ensimmäiset ei-suomalaiset ajajat Virosta. Hakemuksia saimme valtavasti, mikä oli positiivinen merkki lajin kasvusta ja naispyöräilyn kehityksesta Suomessa! Tiimiläiset olemme esitelleen some-kanavillamme syksyn mittaan, eli klikkaa itsesi Instagramiin tai Facebookiin lukeaksi uusien ja vanhojen tiimiläisten esittelyt.


Tällä hetkellä osa tiimistä on harjoitusleirillä Espanjan Gironassa, missä kerätään tärkeitä kilometrejä ennen kauden 2022 alkua.


Comentários


bottom of page